Det praktiske

Påklædning på land

Da samtalerne stort set altid foregår i det fri, er det vigtigt med den rigtige påklædning.

Sørg derfor for at have varmt nok tøj på, og hvis vejrudsigten er våd, da også regntøj. Godt fodtøj, der kan tåle noget mudder, er også vigtigt.

Hue, vanter og halstørklæde er gode at temperaturregulere med om vinteren.

Vi kan også vælge at gøre brug af min shelter i haven – her er det dog også godt med varmt tøj efter årstiden.

I lyset bliver alting klart

Påklædning på vand

Når vi bruger kajakken, vil det være om sommeren i stille vejr, og når vandet er varmt. Der vil det være godt med sportstøj, der tørrer hurtigt (helst ikke bomuld, der kan blive rigtig koldt at sidde i). Og tag et sæt skiftetøj med, da man ikke kan undgå at blive lidt våd. Fodtøj: badesko, vandresandaler eller klip-klapper. Desuden en hat, solbriller og solcreme.

Jeg har redningsvest til dig.

Husk også en flaske vand og evt. et mellemmåltid. Jeg sørger for sunde snacks.

Kajakroer på vandet

Som sagt foregår de fleste samtaler i det fri, men hvis vejret er “helt umuligt”, eller hvis du ønsker det, gør vi brug af mit samtalerum.

Det juridiske

Journalisering

I forbindelse med et terapeutisk forløb i ”Samtaler i det fri” vil jeg oprette en journal, som indeholder dit/jeres navn, telefonnummer og korte notater efter hver samtale. Disse oplysninger vil blive opbevaret sikkert og vil efter afsluttet forløb blive destrueret, begge dele i.h.t. persondataforordningen

Sikkerhed i naturen / på vandet

Jeg har IPP3-bevis 2022, Kajakinstruktør og turleder DGI 2022 samt Livredderbevis med førstehjælp på vandet 2023 (skal fornyes hvert 2. år)

Når behandlingen finder sted i naturen, eller i de tilfælde, hvor der gøres brug af kajak i.f.m. terapien, skal det hermed oplyses, at ”Samtaler i det fri” ikke hæfter for evt. personskade. Du/I skal i et sådant tilfælde gøre brug af egen ulykkesforsikring.

Sten på stranden
Scroll to Top